Αναγγελία τελικού προγράμματος

Home » Αναγγελία τελικού προγράμματος

34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 34ου ΠΟΣ με χαρά αναγγέλλει το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου. Ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων, πλέον των 150, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους σε ένα κοινό άνω των 1.200 οδοντιάτρων υφιστάμενοι την επιστημονική κριτική και κρίση. Η καρδιά της Οδοντιατρικής στην Ελλάδα θα χτυπήσει δυνατά στις 14 με 16 Νοεμβρίου στο Grand Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων και εργασιών που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα του επαγγελματία οδοντιάτρου παρέχοντας απαντήσεις και λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα και στις επιστημονικές του ανησυχίες. Με 20 Στρογγυλά Τραπέζια, 60 Εισηγήσεις, 85 Ελεύθερες Ανακοινώσεις και 55 Αναρτημένες Ανακοινώσεις (posters) εκφράζεται το σύνολο της Οδοντιατρικής επιστημονικής δραστηριότητας στην Ελλάδα του σήμερα, σηματοδοτείται η μελλοντική πορεία σε επιλογές και εξελίξεις και χαράσσεται ο εμπλουτισμός της γνώσης και η αναγκαία επαφή με το μέλλον σε μια αέναη προσπάθεια προσφοράς καλλίτερων οικονομικών και ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς μας. Οι πέντε παράλληλες αίθουσες λειτουργίας του Συνεδρίου στις άνετες εγκαταστάσεις του Grand Palaca Hotel, επί τρεις ημέρες δείχνουν τη δυναμική του θεσμού που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η κορυφαία οδοντιατρική εκδήλωση στην Ελλάδα.

Τα πέντε hands-on σεμινάρια κλειστού αριθμού συμμετεχόντων που προσφέρονται εντελώς δωρεάν στους συνέδρους μας συνιστούν μια εξαιρετική ευκαιρία για λεπτομερή ενημέρωση και πρακτική εξάσκηση σε ζητήματα καθημερινής κλινικής άσκησης. Η επιλογή τους πρέπει να είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες των συνέδρων.
Η παράλληλη Έκθεση των συνεργατών εμπόρων έχει προ πολλού καλυφθεί από ζήτηση με την ανάπτυξη των 73 περιπτέρων, από Έλληνες και ξένους εμπορικούς αντιπροσώπους, προσφέροντας ενημέρωση για την εξελισσόμενη τεχνολογία και για τα σύγχρονα υλικά και εργαλεία, απαραίτητα εφόδια της άσκησης του επαγγέλματος μας.

Οι προ-εγγραφές σημείωσαν ρεκόρ προοιωνίζοντας αθρόα προσέλευση συνέδρων. Ήδη έχουν καταγραφεί με τους ομιλητές και τους επισήμους προσκεκλημένους γύρω στους  900 συνέδρους ένα μήνα πριν την έναρξη του Συνεδρίου.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΠΟΣ παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις. Η εγγραφή μέσω πιστωτικής κάρτας αναδεικνύεται η πλέον εύχρηστη επιλογή από τους συνέδρους. Η αποστολή εργασιών μέσω της ηλεκτρονική φόρμας υποβολής λειτούργησε για άλλη μια φορά άψογα.
Όλα συντείνουν στην πεποίθηση ότι το 34ο ΠΟΣ θα μείνει στην ιστορία των επιτυχημένων συνεδρίων. Ας μη μείνει κανείς μακριά του στις 14 με 16 Νοεμβρίου 2014.
Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται για την επιτυχία του Συνεδρίου που θα χαρούν οι συμμετέχοντες σύνεδροι.

© ΕΟΟ | 34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Για περισσότερες πληροφορίες
34pos@eoo.gr