34ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Home » 34ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

afisa 34 posΗ Οργανωτική Επιτροπή χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών διοργάνωσης του 34ου ΠΟΣ με την πεποίθηση ότι θα προσφέρουν ακόμα ένα επιτυχημένο Συνέδριο στη μεγάλη θεσμική αλυσίδα των Πανελληνίων Οδοντιατρικών Συνεδρίων.

Επιλογή πόλης φιλοξενίας η Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο GrandHotelPalace (Μοναστηρίου 305). Στις 15 αίθουσες χωρητικότητας 3300 ατόμων θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου με τις παράλληλες εκδηλώσεις του.

Οι ημερομηνίες είναι οι 14, 15, 16 Νοεμβρίου 2014.

Θέμα του Συνεδρίου «Η Οδοντιατρική στην Ελλάδα του σήμερα». Ένα ευρύ σε περιεχόμενο θέμα που εστιάζει στην οικονομική κρίση και στις επιπτώσεις που φέρνει στην άσκηση της Οδοντιατρικής αλλά και την επιστημονική και επαγγελματική παρουσία του Οδοντιάτρου.

Η τιμή συμμετοχής στο Συνέδριο ορίστηκε και είναι χαμηλή και προσιτή σε όλους.

 

Προεγγραφή μέχρι 30/9/14

Εγγραφή μετά 30/9/14

Οδοντίατροι 70 ? 100 ?
Φοιτητές 50 ? 70 ?

Για τους φοιτητές απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή του «πάσο».

Η Ο.Ε. πέτυχε ξεχωριστές τιμές διαμονής για τους συνέδρους. Με 70 ? το μονόκλινο και 80 ? το δίκλινο με πρωινό και με πρόσθετες διευκολύνσεις σε διαμονή (ελεύθερο internet, Gym Center, Health club, business center, κλπ), σε parking, σε τιμές bar και εστιατορίου, κλπ, δίδεται μια μοναδική ευκαιρία για επιστημονική και επαγγελματική αναβάθμιση με χαμηλό οικονομικό κόστος..

Η έκθεση των συνεργατών εμπόρων θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Olympia και στο foyer του ισογείου με συνολική ανάπτυξη περίπου 80 περιπτέρων. Η πρόσκληση ενημέρωσης και συμμετοχής είναι έτοιμη και σύντομα θα ταχυδρομηθεί.

Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου υπάρχει και η φόρμα υποβολής των εργασιών του ελεύθερου και του κατευθυνόμενου προγράμματος με τις σχετικές οδηγίες. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής εργασιών ορίστηκε η 7η Σεπτεμβρίου 2014 με δυνατότητα των ομιλητών να εγγραφούν μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2014.

Φέτος ετοιμάζουμε αλλαγές με δημιουργία καταλόγου παραληπτών newsletters. Μην ξεχάσετε να καταχωρηθείτε. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης σας μέσω facebook, για ότι καινούργιο αναρτάται στην ιστοσελίδα, ελπίζοντας να μην έχετε κανένα παράπονο ελλείμματος ενημέρωσης.

Το φετινό πρόγραμμα θα έχει μια μεγαλύτερη προσέγγιση σε καθημερινά ζητήματα που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματος και πρακτικές γνώσεις που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας στους ασθενείς μας. Η γραπτή πρόσκληση σε συναδέλφους του ακαδημαϊκού χώρου, σε επιστημονικές εταιρίες και σε εμπορικές εταιρίες για συμμετοχή σύντομα θα αποσταλεί.

Την κάθε εκδήλωση όμως την καταξιώνει η ανταπόκριση και συμμετοχή των συναδέλφων που αποτελούν και την ηθική ανταμοιβή των ανιδιοτελώς εργαζομένων συνδικαλιστών. Ελπίζουμε η συνεδριακή πρόταση της Ο.Ε. να είναι μια πρόκληση για σας και μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Προγραμματίστε λοιπόν από τώρα στις 14 – 16 Νοεμβρίου να είστε στο Grand Hotel για το 34ο ΠΟΣ. Για περισσότερες λεπτομέρειες με συχνή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, στην ιστοσελίδα της ΕΟΟ.

© 2014 ΕΟΟ | 34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Για περισσότερες πληροφορίες
34pos@eoo.gr