Ημερίδα Βιωματικής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Καβάλας

Home » Ημερίδα Βιωματικής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Καβάλας

kavala.posterΤο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου του 2011, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού και υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας, πραγματοποίησε με επιτυχία, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας , την ενημερωτική ημερίδα του προγράμματος Αγωγής Στοματικής Υγείας με τη μέθοδο της Βιωματικής μάθησης στα σχολεία.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καβάλας κος Ηλίας Φέσσας και η εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας κα Σπανδώνη Άννα.

Εισηγήτριες ήταν :

  1. Η κα Τοπίτσογλου Βασιλική, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Προληπτικής ,Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., συντονίστρια δράσης Βιωματικής μάθησης Βορείου Ελλάδας, με θέμα : “Προληπτική Οδοντιατρική, Αγωγή Υγείας και Βιωματική Μάθηση“
  2. Η κα Παυλίδου Νάνση, ψυχολόγος, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης και καταπολέμησης Ναρκωτικών Νομού Καβάλας, με θέμα : “Αρχές της βιωματικής μάθησης και η εφαρμογή της στην Αγωγή Υγείας“.

Την Εκδήλωση παρακολούθησαν οδοντίατροι, δάσκαλοι και καθηγητές και ενημερώθηκαν για την εφαρμογή του προγράμματος στα σχολεία του νομού Καβάλας. Στους συμμετέχοντες δόθηκε το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης και εκπαίδευσης. Οι συντονίστριες Αγωγής Υγείας για το Νομό Καβάλας

Παιδοδοντίατροι: Τυρολόγου Σώτη και Χαραλαμπίδου Όλγα

Kavala.prosklisi insidekavala.prosklisiOUTKavala.certificate

1234567891011