Σεμινάριο VOCO – Μάρτιος 2014

Home » Σεμινάριο VOCO – Μάρτιος 2014
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Με ιδιαίτερα χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το σεμινάριο της εταιρείας μας VOCO GmbH, που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη της Δράμας το Σάββατο 08 Μαρτίου 2014.
Η άψογη συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο της Δράμας με επικεφαλή τον πρόεδρο κο Κάππο και τα υπόλοιπα μέλη, είναι πάντα όχι μόνο πολύ σημαντική αλλά και πολύ ευχάριστη.
Η ουσιαστική υποστήριξη των καταστημάτων του κου Μιχαηλίδη με έδρα την Θεσσαλονίκη και του κου Ανδρεάδη με έδρα την Δράμα δεν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν καλύτερα την προσπάθειά μας.

 
Επιθυμώντας να έρθουμε πιο κοντά στον οδοντίατρο καθώς και στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση πάνω στις θεραπείες αποκατάστασης στο ιατρείο του, παρουσιάζουμε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αλλά και επικίνδυνες πηγές για λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει για τα βέλτιστα αποτελέσματα των θεραπειών του καθώς και την μέγιστη ικανοποίηση των ασθενών του. Οι δικές σας συμβουλές και παρατηρήσεις θα μας φέρουν πιο κοντά στις πραγματικές σας δυσκολίες και θα μας βοηθήσουν να βρούμε τις πιο κατάλληλες λύσεις.
 
Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στην πόλη της Δράμας.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες των θεμάτων ή οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, ο αντιπρόσωπός μας κο Μπάμπης Γκεζέπης (τηλ: 6944 246301) είναι πάντα στην διάθεσή σας.  
 
Με εκτίμηση

Ματίνα Αντωνοπούλου
 
pdf100Πρόσκληση σεμιναρίου