Μύνημα προέδρου

Home » Μύνημα προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ένας ακόμη δύσκολος χρόνος έφυγε. Ένας χρόνος γεμάτος αγωνία για την καθημερινότητα. Για τους Έλληνες ήταν ο τέταρτος χρόνος δυσκολιών.

Είμαστε οι πρώτοι από τους υγειονομικούς, που νιώσαμε στο πετσί μας, τι θα πει κρίση, και περικοπές εισοδημάτων. Η Οδοντιατρική είναι από τις επιστήμες που υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα, γιατί η συρρίκνωση των εισοδημάτων είχε άμεσο αντίκτυπο στην προσέλευση των ασθενών στα ιατρεία μας.

Η στήριξη του Οδοντιάτρου μέσα από τις κοινωνικές δομές της Πρωτοβάθμιας Υγείας, αλλά και από τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας(επιστημονικές διοργανώσεις, συνδικαλιστικές παρεμβάσεις) θα παραμείνουν στις προτεραιότητές μας.

Η καινούρια χρονιά φέρνει σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό, φορολογικό και ασφαλιστικό επίπεδο.

Νέοι Νόμοι και διατάξεις φέρνουν ανακατατάξεις και στους τρεις αυτούς τομείς.

Ο Οδοντίατρος θα παραμείνει σημαντικός κρίκος της Υγειονομικής αλυσίδας και γι΄ αυτό ο ρόλος του δεν μπορεί να απαλειφθεί από οποιοδήποτε κεντρικό κρατικό σχεδιασμό.

Μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήσαμε επιτέλους, θα επικοινωνούμε και θα ενημερώνεστε καλύτερα στο μέλλον.

Σας παρακαλώ να στείλετε το email σας στο Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Τσετίνη.

Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας μαζί με τους άλλους Οδοντιατρικούς Συλλόγους και με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για την καθιέρωση της Οδοντιατρικής, στη θέση που της αρμόζει και να προστατεύει και να στηρίζει τον Οδοντίατρο.

Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει Υγεία, Ευτυχία, Ειρήνη, Προκοπή σε εσάς και τις Οικογένειές σας.

ΗΛΙΑΣ .Ι.ΦΕΣΣΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ